21.09.2024
0 0

Про це повідомили у соцмережах Рівненського рибоохоронного патруля.

Дзвінок на «гарячу лінію» з повідомленням про протиправні дії на одній із водойм області надійшов від небайдужих громадян. На місце події прибули інспектори Рівненського рибоохоронного патруля та виявили чоловіка, який незаконно ловив рибу, використовуючи сітки, які є забороненими знаряддями лову.

Порушником виявився громадянин 1990 року народження. Він займався незаконним ловом риби на р. р. Переросль в смт. Рокитне в урочищі «Кобила» Сарненського району. У чоловіка виявили 3 сітки для лову, а також незаконно здобуті лин — 4 екз. та окунь — 4 екз., загальною вагою 3,2 кг. Порушник завдав збитків рибному господарству у сумі 19 040 гривень.

Також на цій водоймі затримали ще одного рибалки, який використовував сітку для незаконного лову риби. При ньому виявили одну сітку для лову, а також лин — 6 екз., загальною вагою 4,1 кг. Чоловік внаслідок незаконного вилову риби завдав рибним запасам збитків на суму 9588 гривень.

На обох порушників складено адміністративні протоколи. Знаряддя лову та водні біоресурси було вилучено працівниками Рівненського рибоохоронного патруля.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *