21.09.2024
0 0


Дорожньо-транспортна пригода сталася на одній із вулиць с. Майстрова Звягельського району. Водій перебував за кермом транспортного засобу п’яним.

Попередньо встановлено, що мопед «Honda», яким керував 21-річний місцевий житель, виїхав у кювет. Внаслідок цього мопед перекинувся. Водій перевозив на транспортному засобі двох пасажирів віком 20 та 23 років. 23-річний звягелянин отримав травми, несумісні із життям. Водій після аварії залишив місце події та сховав мопед на території місця проживання.

Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати винуватця аварії. Під час розмови з ним стало зрозуміло, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У фігуранта у крові було виявлено 1,26 проміле алкоголю. Водія мопеда затримали. Йому повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне правопорушення підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *