21.09.2024
0 0


Ще в лютому 2024 року до поліції звернулися жителі Ковельського району та повідомили про зникнення 79-річної мешканки села Новий Мосир.

Літня жінка проживала сама, тому родичі не знали про її місцезнаходження. Поліцейські розпочали пошуки зниклої пенсіонерки, проте знайти жінку тоді так і не вдалося. Проте у квітні тіло жінки виявили місцеві мешканці поблизу водойми. На ньому були тілесні ушкодження, а до ніг загиблої були прив’язані цеглини.

Поліцейським вдалося зібрати речові докази та слідову інформацію у будинку пенсіонерки, а також біля водойми, де знайшли тіло. Крім того, правоохоронці опитали мешканців села і в результаті їм удалося знайти ймовірного вбивцю.

Ним виявився 38-річний місцевий житель, який раніше неодноразово відбував покарання за скоєння майнових злочинів. Під час слідства було встановлено, що зловмисник у лютому напав на пенсіонерку, завдав їй декілька ударів та заволодів майном. Потім чоловік вирішив приховати сліди злочину. Він вивіз жертву до водойми і залишив помирати.

Повідомляється, що під час затримання зловмисник чинив опір поліцейським та завдав одному з них тілесних ушкоджень. Затриманому повідомили про підозру у умисному тяжкому тілесному ушкодженні, розбої, погрозі або насильстві щодо працівника правоохоронного органу, а також опір працівникові правоохоронного органу. Суд уже обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *