21.09.2024
0 0

Подія трапилася ще в січні поточного року на території науково-дослідного природно-заповідного господарства «Чорний ліс».

До поліції звернувся директор заповідного господарства та повідомив, що виявив рештки самця «Оленя європейського». Слідчо-оперативна група провела огляд місця події, внаслідок якого було вилучено речові докази. Їх направили на експертизу.

Також правоохоронці опитали лісників та змогли встановити особу порушника. 35-річний мешканець с. Завій Калуського району незаконно полював на території заповідника. За місцем проживання чоловіка було проведено обшук, під час якого було виявлено заморожене м’ясо дикої тварини, рюкзак із плямами крові, зареєстровану мисливську рушницю «МР-43» та набої. Речові докази було вилучено.

Своїми протиправними діями браконьєр завдав збитків довкіллю на суму близько 500 тисяч гривень. Йому оголосили підозру за фактом незаконного полювання. Порушнику загрожує покарання у вигляді накладення штрафу, громадських робіт або обмеження волі на строк до трьох років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *