21.09.2024
0 0

Співробітники БЕБ у Волинській області припинили діяльність підпільного цеху з виробництва побутової хімії, який розміщувався у складському приміщенні на території Луцького району.

Повідомляється, що на засоби для прання наклеювалися етикетки відомих торговельних марок. При цьому права інтелектуальної власності на них належать іноземним компаніям. Підробки видавали за оригінальний товар та розповсюджували по всій Україні.

У складському приміщенні, де виготовлявся фальшивий товар, виявлено та вилучено близько 17 тонн готової продукції, а також обладнання та сировину для виготовлення пральних засобів, пакувальну тару, етикетки відомих торговельних марок.

Правоохоронці наклали арешт на все вилучене майно, орієнтовна вартість якого становила 1 мільйон гривень. За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, було розпочато досудове розслідування. Наразі правоохоронці встановлюють повне коло осіб, які могли бути причетними до незаконної діяльності.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *