21.09.2024
0 0

Організатор та двоє його спільників завдали майнової шкоди державі в особі Білоцерківської міської ради на загальну суму майже 920 тисяч гривень.

Відомо, що організатором незаконної діяльності став 42-річний чоловік, який залучив до незаконного вирубування та збуту лісу 37-річних спільників. Усіх трьох зловмисників затримали наприкінці лютого поряд із залізничними коліями у Білій Церкві. Фігуранти саме займалися незаконною вирубкою лісу, причому повідомляється, що це було повторне кримінальне правопорушення проти довкілля.

Незаконною діяльністю вони займалися у нічний час. Повідомляється, що фігуранти встигли здійснити вирубування дерев різних порід, таких як ясен, акація, вільха та дуб. Правоохоронці зафіксували на місці злочину зрубану деревину, вантажний автомобіль «ГАЗ» та електропилку.

Зловмисники незаконним вирубуванням дерев завдали збитків Білоцерківській міськраді на загальну суму майже 920 тисяч гривень. Організатор та спільники були затримані та поміщені в ізолятор тимчасового тримання. Матеріали справи за фактом незаконної порубки дерев у захисних лісових насадженнях, перевезення та збуту незаконно зрубаних дерев, вчинених організованою групою, що спричинило тяжкі наслідки стосовно трьох фігурантів скерували до суду. Кожному з учасників злочинної групи загрожує до 7 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *