21.09.2024
0 0

Чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо неповнолітніх, змінять покарання у вигляді випробувального терміну на позбавлення волі.

Згідно з даними слідства, чоловік підійшов до маленької дівчинки, почав цілувати її, обіймати за талію, мацати груди. На прохання дитини припинити такі дії, особа чоловічої статі проігнорував. Після цього він попросив дитину за гроші показати груди і сідниці, проте дівчинка відмовила, вирвалася і втекла додому.

Пізніше стався ще один акт розпусних дій щодо неповнолітньої. Фігурант зайшов у будинок, де перебувала тільки неповнолітня дівчинка, і наказав їй сісти на ліжко. Він запропонував дитині 72 гривні за те, щоб вона показала статеві органи. Потім чоловік спробував розсунути ноги дівчинки, але вона заплакала і втекла з дому.

У квартирі обвинуваченого було проведено обшук. На його персональному комп’ютері було знайдено файли з дитячою порнографією.

Чоловік визнав свою провину і щиро розкаявся. Встановлено, що він одружений, не мав судимостей, працював ковалем.

Раніше суд призначив фігуранту три роки іспитового строку, однак сторона обвинувачення направила справу до апеляційного суду. Під час розгляду справи чоловікові змінили міру покарання. Йому призначили три роки позбавлення волі, а також заборонив обіймати посади, пов’язані з навчальною або виховною діяльністю осіб до 18 років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *