21.09.2024
0 0


Двом фігурантам, які використовували підроблені посвідчення водія, повідомлено про підозру у підробленні документів, печаток, штампів та бланків, збуті чи використанні підроблених документів, печаток, штампів. Наразі обвинувальні акти скеровано до суду.

У травні на одній із вулиць Баранівської громади інспектори зупинили для перевірки водія трактора «Volvo» за порушення правил дорожнього руху. Транспортним засобом керував 30-річний мешканець громади. Внаслідок перевірки було встановлено, що посвідчення водія має ознаки підробки. Воно було виготовлено струменевим способом друку.

Ще одного водія з підробленим посвідченням зупинили в Ємільчинській громаді. За кермом трактора «ЮМЗ» був 22-річний хлопець. У документі, який він надав для перевірки інспекторам, були різні шрифти, відсутні захисні елементи, а також відтиск печатки не відповідав дійсності.

В обох випадках було задокументовано факти використання підроблених документів, а посвідчення водія вилучено та направлено на експертизу. За її результатами фігурантам повідомили про підозру. Наразі матеріали справи разом із обвинувальними актами направлені до суду. Обвинуваченим може загрожувати покарання від штрафу до обмеження волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *