21.09.2024
0 0


До поліції зателефонували місцеві жителі та висловили занепокоєння про те, що з квартири, розташованої на проспекті Злуки в Тернополі, чути крики.

На місце події вирушила слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що між подружжям виник словесний конфлікт, під час якого чоловік був п’яний. У ході сварки він схопив ножа та вдарив їм дружину в ногу. Внаслідок цього у жінки були пошкоджені артерія та судини.

Через нанесене поранення постраждала стала втрачати кров. Чоловік спочатку самостійно намагався врятувати дружину, а потім на крики прибіг сусід, який також намагався надати жінці допомогу.

Жінку прооперували, а чоловіка затримали. Він визнав свою провину в скоєному. Також сусіди подружжя розповіли, що чоловік до цього вже кривдив дружину.

Правоохоронці вирішують питання про повідомлення чоловікові про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, а також про обрання йому запобіжного заходу. За скоєний злочин фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *