21.09.2024
0 0


Шляхом завищення обсягу виконаних робіт та підробки службових документів підприємниця та відповідальна особа за технічний нагляд проведення ремонту заволоділи бюджетними коштами.

За фактом присвоєння бюджетних коштів було проведено досудове розслідування, в ході якого з’ясувалося, що 24-річна мешканка Чернівців уклала договір на виконання капітального ремонту будівлі в територіальній громаді.

Підприємиця скористалася своїм службовим становищем і змовилася з 68-річним мешканцем Кельменців, який здійснював технічний нагляд за проведенням будівельних робіт. Водночас спільники вносили недостовірну інформацію до актів виконаних робіт.

Пізніше з’ясувалося, що спільники завищили обсяги виконаних ремонтних робіт, внаслідок чого заволоділи майже 135 тисячами гривень бюджетних коштів. Зловмисникам повідомили про підозру у кількох кримінальних правопорушеннях.

Їх підозрюють у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем, у вчиненні кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією, а також у службовому підробленні.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *