21.09.2024
0 0

В одному з центральних районів обласного центру жінку схопив невідомий, який увійшов у під’їзд через незаблоковані двері. Поліція розпочала кримінальне провадження.

За інформацією, отриманою ЗМІ, дівчина живе в центрі міста в багатоповерховому будинку. З її слів, вона поверталася з прогулянки близько 10-ї години вечора. Невідомого чоловіка вона помітила задовго до свого будинку, проте не надала цьому особливого значення, вважаючи, що вони сусіди.

Зі слів дівчини, чоловік слідував за нею вулицею, проте не намагався наздогнати. Коли вона зайшла в під’їзд, який виявився незамкненим, чоловік прискорився. Франківка спробувала пропустити чоловіка, проте той схопив її за горло і почав душити. Дівчину врятувало те, що невідомий злякався її крику і швидко втік.

Потерпіла не встигла уважно роздивитися нападника, все, що вона встигла запам’ятати — темне волосся, зріст близько 180 см, сильний запах поту.

Після того, як невідомий втік, дівчина думала піти додому і помитися, однак усвідомила, що чоловік може становити загрозу й іншим людям, тому вирішила повідомити в поліцію. Також вона розповіла про напад і сусідам, щоб убезпечити інших потенційних жертв нападника.

Головне управління національної поліції в місті Івано-Франківську повідомило про прийняття заяви дівчини. Розпочато розслідування. Сама потерпіла заявила, що планує звернутися по психологічну допомогу.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *