21.09.2024
0 0

Прикордонники затримали в горах Закарпаття порушника кордону та його переправника, який вигадав схему незаконного переправлення призовників через держкордон.

Схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через кордон України вигадав місцевий житель. Він, будучи власником готельного комплексу в прикордонному районі, шукав у соцмережах охочих незаконно залишити країну, поселяв їх у готелі, а потім доставляв на кордон для переправки до Словаччини.

Організатора переправлення та його клієнта було затримано на околиці населеного пункту Новоселиця Ужгородського району. На момент затримання втікач уже заплатив переправнику частину суми — 1000 доларів. Залишок у розмірі 7000 доларів клієнт мав заплатити при успішній переправці.

На місці події було проведено огляд, внаслідок якого вилучили кошти, транспортний засіб переправника, його мобільні телефони та чорнові записи. Закарпатця було затримано. Йому повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Вирішується питання про обрання організатору незаконної схеми запобіжного заходу.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *