21.09.2024
0 0

Досудове розслідування за фактом незаконного придбання, перевезення, зберігання та збуту наркотичних засобів завершено, а обвинувальний акт стосовно 5 членів злочинної групи відправлено до суду.

Під час слідства стало відомо, що фігуранти організували постачання бупренорфіну для наркозалежних у колонії. При цьому троє учасників злочинної групи перебували на волі та відправляли товар організатору та ще одному засудженому спільнику до в’язниці. «Доставники» перекидали наркотики через охоронюваний периметр колонії.

Повідомляється, що кожного тижня зловмисники доставляли в колонію близько 30 нарковмісних пігулок. Вартість однієї становила близько 1600 гривень. Фігурантів викрили під час передачі чергової партії наркотичних речовин до колонії.

У підозрюваних було проведено обшуки, внаслідок яких правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, гроші, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази. Наразі члени злочинної групи, які доставляли наркотики до колонії, перебувають під вартою.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *