21.09.2024
0 0

Наразі проводиться досудове розслідування за фактом аварії у селі Зарічово Ужгородського району, в якій загинув водій авто та постраждали дві пасажирки.

Повідомлення про аварію надійшло до поліції вчора. Як розповіли правоохоронцям, автомобіль марки «Ford» під керуванням 35-річного жителя Перечина з’їхав у кювет.

На місце дорожньо-транспортної пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя, де зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення автомобіль відкинуло у кювет.

Повідомляється, що травми, які отримав водій, виявилися несумісними із життям — він помер на місці події. З ним в автомобілі знаходилися дві пасажирки — 16-річна мешканка села Зарічово та 18-річна мешканка села Глибокий Потік Тячівського району. Дівчата отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті людини, було відкрито кримінальне провадження. Транспортний засіб було вилучено та поміщено на арештмайданчик. Проведуть додаткові експертні дослідження, щоб встановити точні обставини ДТП.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *