21.09.2024
0 0


Правоохоронці з’ясували, що до організації незаконного бізнесу причетні двоє братів, 27 та 25 років, а також їхня 24-річна спільниця.

Поширювалися наркотичні речовини через телеграм-канал, де зловмисники приймали замовлення. Вони пропонували своїм клієнтам канабіс, псилоцибінові гриби, а також електронні сигарети та кекси з вмістом наркотиків. Передавали фігуранти наркотики під час особистих зустрічей, а оплату брали лише готівкою. На незаконній діяльності зловмисники заробляли близько 30 тисяч доларів щомісяця.

Усіх трьох учасників злочинної групи було затримано. Правоохоронці провели обшуки за місцем їх проживання, в ході яких виявили та вилучили з пів тисячі пакунків з канабісом, псилоцибінові гриби та солодощі, а також електронні цигарки з наркотиками. Вартість вилученого товару оцінюється у 800 000 гривень.

Затримані підозрюються у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. На час слідства підозрювані утримуються під вартою із можливістю внесення застави.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *