21.09.2024
0 0

Вбивство було скоєно у вересні 2023 року. Інформацію до поліції передали медики, до яких звернувся місцевий мешканець та повідомив, що виявив у квартирі знайомого тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті.

Слідство встановило, що загиблий прийшов у гості до свого знайомого, де вони розпивали алкогольні напої. Пізніше між чоловіками виник конфлікт. Під час сварки фігурант схопив ножа і вдарив їм потерпілого кілька разів у голову, шию та груди.

Чоловік помер від отриманих ножових поранень. Зловмисник після завдання своєму знайомому смертельних поранень накрив його тіло простирадлом і продовжив пити алкогольні напої. Наступного дня до вбивці прийшов ще один знайомий. Коли він дізнався про те, що сталося, киянин звернувся до лікарів.

Внаслідок цього зловмисника було затримано. Ним виявився уродженець Луганщини 1972 року народження, якого, як з’ясувалося, вже раніше засудили за аналогічний злочин.

Суд визнав фігуранта винним у умисному вбивстві, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство. Його засудили на чотирнадцять років позбавлення волі, а також один рік в’язниці доданий за невідбуте покарання за наркозлочини.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *