21.09.2024
0 0

Чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху, а пізніше з’ясувалося, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

40-річний мешканець Княжолуки перебував за кермом автомобіля «Skoda Octavia». Правоохоронці зупинили його через порушення правил дорожнього руху. Під час розмови із порушником правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння чоловік відмовився. Натомість порушник запропонував поліцейським хабар у розмірі 1000 польських злотих. Так він хотів уникнути адміністративної відповідальності.

Чоловіка проінформували про те, що за пропозицію хабара йому може загрожувати кримінальна відповідальність. Однак він все одно поклав гроші у салон службового автомобіля. Для документування цього порушення на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

За фактом пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі було розпочато кримінальне провадження. Порушнику загрожує до 4 років позбавлення волі. Також на нього було складено адміністративний протокол за фактом керування транспортними засобами або судами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *