21.09.2024
0 0

Виявили брендові товари на митному посту «Тиса» посадовці управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці під час перевірки рейсового автобусу.

Водій на рейсовому автобусі планував перевезти через українсько-угорський кордон жіночі сумочки від «Chanel» та «Louis Vuitton», жіноче взуття від «Massimo Dutti» та «Off-White», фотоапарати торгової марки «Сanon», а також товари від «Dyson».

Однак план чоловіка завести в країну брендові товари, не декларуючи їх, щоб уникнути митних платежів, не вдався. Повідомляється, що товар був упакований у кількох коробках у багажному відсіку, при цьому там ще знаходилися інші пакунки та валізи.

Коли співробітники митниці виявили у водія не задекларований товар, чоловік почав говорити про те, що ці речі йому не належать, і що їх попросили доставити з Барселони до України незнайомі люди. Зазначається, що вартість однієї сумочки від «Chanel» стартує від 7 тисяч доларів. Однак на територію України дозволяється ввозити імпортний товар загальною вартістю, яка не перевищує 500 євро на одну особу.

Загальна вартість товарів, які перевозилися водієм рейсового автобуса, за попередньою оцінкою склала понад пів мільйона гривень. Відносно водія складено протокол за фактом недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами. Виявлені товари було вилучено до винесення рішення Закарпатською митницею, а до порушника буде застосовано штрафні санкції.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *