21.09.2024
0 0

Повідомляється, що прикордонники припинили незаконну роботу цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв.

Було проведено досудове розслідування, в ході якого стало відомо, що місцеві жителі організували незаконне виробництво, транспортування та продаж лікеро-горілчаних виробів.

Фігуранти намагалися приховати походження підробленого товару. На деякі спиртні напої було наклеєно марки акцизного податку з ознаками підробки. Продавали фальсифіковані алкогольні напої у столичних точках роздрібної торгівлі за готівку. Ні чеків, ні накладних при цьому не мало.

У зв’язку з цим правоохоронці провели низку обшуків. За їх результатами з незаконного обігу вилучили близько 800 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з марками акцизного податку з ознаками підробки, близько 1200 літрів спиртовмісних рідин, виробниче обладнання, тару та транспортний засіб для перевезення продукції.

Досудове розслідування здійснюється за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збуту підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів, а також за фактом незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *