21.09.2024
0 0

45-річний мешканець селища Соснове зателефонував до поліції та повідомив, що має при собі тротил та збирається підірвати будівлю сільської ради.

Поліцейські, вибухотехніки, кінологи та рятувальники одразу ж виїхали на місце події. У двоповерховому адміністративному приміщенні розпочалася евакуація людей. Крім селищної ради, розташованої на другому поверсі, на першому поверсі будівлі знаходиться Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Повідомляється, що з будівлі евакуювали близько 30 осіб персоналу та громадян. Потім будівлю ретельно перевірили на наявність небезпечних предметів чи вибухівки, проте нічого не виявили.

У той час, коли відбувалося обстеження будівлі, правоохоронці шукали заявника. Їм вдалося розшукати чоловіка — той перебував біля свого будинку у стані алкогольного сп’яніння. Свідки розповіли поліцейським, що чоловік у день дзвінка до поліції приходив до сільської ради. Там він влаштував скандал і кричав, що незадоволений роботою місцевої влади.

За фактом неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності було розпочато досудове розслідування. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *