21.09.2024
0 0

Фахівці Державної екологічної інспекції здійснили планову перевірку Лановецької міської ради та виявили низку порушень в управлінні відходами.

За результатами перевірки з’ясувалося, що на території сіл Плиска, Москалівка, Білозірка, Шушківці, Молотків, Іванківці, Осники, Верещаки, Влащинці, Лопушне, Пахиня, Мала Карначівка, Ванжулів, Якимівці, Грибова регулярно складували різні відходи, зокрема, пластикові пляшки, скло, мішки зі сміттям та будівельне сміття. Внаслідок складування відходів на території громади утворилися 17 стихійних звалищ.

Повідомляється, що загальна площа сміттєзвалищ на території Лановецької громади становила понад 9109 м². Це пов’язано з неналежною організацією управління відходами та роздільним збиранням побутових відходів в громаді.

За результатами перевірки Державної екологічної інспекції біло підготовлено та направлено на адресу Лановецької міської ради вимогу. Відповідно до цього документа Лановецька міська рада зобов’язана буде ліквідувати стихійні сміттєзвалища, а також вживати заходів щодо запобігання таким порушенням у майбутньому.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *