21.09.2024
0 0

У поліції повідомили, що обидва фігуранти раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Першою потерпілою стала 32-річна жінка, яка розповіла, що перебуває у лікарні та що з палати зник її мобільний телефон. Слідчо-оперативна група встановила обставини події. Виявилося, що вночі до медзакладу зайшов чоловік. Він блукав по коридорам, а потім увійшов до однієї з палат, де перебувала потерпіла. Жінка заснула після прийому ліків і не чула, як чоловік забрав мобільний телефон зі столу та втік.

За допомогою камер відеоспостереження особу зловмисника швидко було встановлено. 29-річного ужгородця, який раніше був судимий за майнові злочини, затримали.

Ще один випадок стався із 48-річним мешканцем села Загорб Ужгородського району. Чоловік перебував на автобусній зупинці, коли до нього підійшов незнайомець і вихопив із рук мобільний телефон, а потім втік у невідомому напрямку.

Правоохоронці розшукали злочинця. Ним виявився 22-річний мешканець обласного центру, який також був раніше засуджений за майнові злочини.

Обох зловмисників затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Пропажі вилучили у фігурантів і невдовзі повернуть власникам.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *