21.09.2024
0 0

Розслідування завершено, матеріали справи разом із обвинувальними актами стосовно 5 учасників злочинної групи направлені до суду.

Організатором злочинної групи є 33-річний уродженець Туреччини, який тривалий час мешкав у Хмельницькому. Чоловік знайшов інших спільників і разом з ними запустив виробництво та продаж текстильних товарів. Вони використовували логотипи відомих світових виробників спортивного одягу та продавали підробку.

Після того, як підроблені товари були готові, вони шукали покупців через посередників або у групах відомих месенджерів. При цьому ціна на підробку була нижчою, ніж коштував би оригінальний товар. Продажем підроблених спортивних товарів фігуранти завдали збитків правовласникам у розмірі понад 6,3 млн гривень.

Усі фігуранти постануть перед судом за незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару. Їм загрожує штраф у розмірі від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *