21.09.2024
0 0

Обидва порушники керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути відповідальності, вони запропонували правоохоронцям хабар.

Перший випадок стався у Підволочиську, де патрульні зупинили скутер Fada за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів правоохоронці виявили, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути відповідальності, 38-річний мешканець Скориківської громади став пропонувати правоохоронцям хабар у розмірі 10 тисяч гривень.

Інший випадок надання хабара трапився у Великих Гаях. Правоохоронці зупинили водія ВАЗу, 56-річного мешканця Тернопільського району. Він також запропонував поліцейським 10 тисяч гривень, щоб ті не складали адміністративного протоколу.

Проте обидві спроби надання хабара зафіксували нагрудні камери правоохоронців. У зв’язку з цим було порушено кримінальні провадження. За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі чоловікам загрожує покарання від штрафу до 4 років позбавлення волі.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *