21.09.2024
0 0

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін повідомив, що будівництво здійснюється з метою модернізації інфраструктури професійно-технічної освіти на Рівненщині.

Питання будівництва обговорили під час наради, яка відбулася під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України — Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Подолін також повідомив, що до будівництва залучено міжнародну технічну допомогу.

Сергій Подолін розповів, що в області впроваджується два проєкти з будівництва:

«Перший — це Державний навчальний заклад «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі», м. Рівне, де проводиться капітальний ремонт корпусу навчально-виробничих майстерень із закупівлею обладнання. Другий — Квасилівський професійний ліцей. Там плануємо створити Центр професійної досконалості».

Повідомляється, що у Рівному вже ведуться будівельно-монтажні роботи з утеплення, а також незабаром розпочнуться внутрішні роботи. Завершити будівництво планується до 1 вересня 2025 року.

Крім того, до МОН було подано пропозицію про будівництво переходу між центральним корпусом та переобладнаною будівлею майстерні. За словами Подоліна, це стане кроком до впровадження у закладі фізичної безбар’єрності та дозволить маломобільним групам мати безперешкодний доступ на другий поверх навчального корпусу.

На нараді Подолін поінформував, що у Квасилові виготовлення проектно-кошторисної документації гуртожитку знаходиться на фінальному етапі та вже проведено технічне обстеження будівлі та енергетичний аудит.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *