21.09.2024
0 0

Троє чоловіків налагодили процес виробництва та продажу підробленої кави відомого європейського виробника.

З’ясувалося, що організував злочинну групу 35-річний киянин та залучив до участі 44-річного мешканця Вінниці та 34-річного киянина. Організатор налагодив постачання кавових зерен, а його спільники пакували їх в кілограмові пачки з логотипом відомого виробника. Потім зловмисники розповсюджували контрафактну продукцію. Вони реалізовували товар або через торгівельні заклади, або пересилали клієнтам поштою.

Повідомляється, що кожен учасник мав чітко визначену роль, вони спільно займалися рекламою та дистрибуцією своєї продукції, а гроші ділили між собою. Незаконною діяльністю вони займалися у орендованому гаражному приміщенні. В результаті своїми діями зловмисники завдали значної шкоди власнику торгової марки.

За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, а також за фактом замаху на незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару було розпочато досудове розслідування.

Наразі досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено на розгляд суду. За вчинене обвинуваченим загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *