21.09.2024
0 0

Правоохоронці припинили протиправні дії чернівчанина, причетного до незаконного зберігання та реалізації бойових запасів на території обласного центру, а також зберігання психотропу з метою збуту.

Поліцейські викрили та затримали 42-річного мешканця обласного центру, який продав осколкову гранату та запал. Правоохоронці провели за місцем проживання фігуранта обшук та виявили тротилову шашку, зіп пакети з особливо небезпечною психотропною речовиною «PVP» та електронні ваги, пакувальний матеріал та інші докази протиправної діяльності фігуранта.

Речові докази було вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої було зроблено висновок про вміст у вилучених речовинах особливо небезпечної психотропної речовини «PVP», обіг якої заборонений в Україні.

Чоловіку повідомили про підозру в незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, а також у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *