21.09.2024
0 0

Житомирська область демонструє одні з найкращих показників мобілізації в Україні, що свідчить про високий рівень патріотизму та готовності населення захищати країну. Про це 26 серпня 2024 року заявив начальник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Він підкреслив, що завдяки значним військовим традиціям регіону, відсоток добровольців із Житомирщини залишається одним із найвищих у країні. Область не лише виконує, а й перевиконує мобілізаційні завдання, поставлені Збройними силами України та Генеральним штабом.

Бунечко також відзначив, що в регіоні зберігається справедливий баланс між мобілізованими з міст і сільської місцевості, що забезпечує рівномірне навантаження на всі громади. Особливо важливо, що процес мобілізації відбувається без примусу, скандалів чи соціальної напруги, що часто поширюється ворожою пропагандою.

«Це результат правильної роботи на місцях, коли відносини з громадянами будуються на взаєморозумінні. На Житомирщині за два з половиною роки ми маємо одні з найвищих показників у країні, без перекриття трас і без скандалів. Я дуже вдячний нашим громадянам за їхню підтримку і співпрацю з ТЦК» – підсумував Бунечко.

About The Author

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *